088 4226 004 lichtprojecten@haco.nl
Missie en Visie

Missie

Haco Lichtprojecten levert lichtoplossingen, van advies tot realisatie. Onze missie is het uitvoeren van totaalprojecten voor binnen- en buitenverlichting. Het gaat niet alleen om decoratieve, maar vooral om technische aspecten van verlichting. Hiermee creëren wij een prettige werkomgeving, sfeer, en projectverlichting die voldoet aan de moderne eisen en Europese normen.

Visie

Onze visie op verlichtingsprojecten is simpel. Wij maken overal, zowel binnen als buiten, gebruik van de juiste manier van verlichten. Dat maakt hét verschil. Het belichten van uw project is onze expertise. Wij zijn gespecialiseerd in een totaalverlichtingsplan voor diverse branches: voor kantoren (óók werkplekverlichting) en winkels, industriële hallen, (auto)showrooms, maar ook gemeenten en scholen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. architecten, gebouweigenaren, gemeenten, projectbureaus en installatiebedrijven.

Zij kennen het belang van licht en vertrouwen erop dat wij dit deel van het (nieuw)bouwproject uit handen nemen. En wij kennen de eisen die aan verlichting worden gesteld. Ons ontwerp voldoet aan de Europese richtlijnen, de lux-waarden (verlichtingsniveaus) worden uitvoerig berekend en de armaturen worden gelijkmatig verdeeld over het project. Verlichting mag nooit hinderlijk aanwezig zijn en komt het best tot zijn recht door rekening te houden met functie en gebruik van de ruimte.

 

Wilt u meer informatie?

Neem contact op