088 4226 004 lichtprojecten@haco.nl
ledverlichting automotive

Volkswagen – Audi Terminal Van den Udenhout

Projectomschrijving

Voor het nieuwbouwproject van de Volkswagen – Audi Terminal Van den Udenhout in Eindhoven heeft Haco Lichtprojecten zowel de binnen- als buitenverlichting geleverd. De unieke locatie langs de A2 maakt dit tot een opvallend voorbeeld van projectverlichting.

Uiteraard is het bij verlichten van een werkplaats belangrijk om rekening te houden met de locatie van benodigde apparatuur en instrumenten en optimale verlichting van werkplekken en bruggen. De buitenverlichting, en de verlichting op de parkeerdekken, is eveneens door ons gerealiseerd in samenwerking met de architect.

De lichtplannen voor de showrooms en bijbehorende klantenzones zijn gebaseerd op de huisstijl van Volkswagen en het concept van de Audi Terminal. De showrooms, maar ook de achterliggende werkplaatsen, zijn verlicht met energie-efficiënte T5-lichtlijnen, voorzien van hoogwaardige aluminium reflectoren.

Alle verlichting is uitgevoerd met hoogfrequente voorschakelapparaten voor een optimale levensduur van de lichtbronnen en zo laag mogelijke onderhoudskosten.

Projectdetails

Locatie: Eindhoven
Samenwerking: Architektenburo Guido Bakker
Realisatie: 2e helft 2010

 


Complete projectverlichting voor automotive, industrie, zorg en scholen.


Vertrouw op Haco Lichtprojecten. Wij schijnen de beste te zijn!

Wilt u meer informatie?

Neem contact op