088 4226 004 lichtprojecten@haco.nl
Projectaanpak

Projectaanpak

Een uitgekiend lichtplan geeft meer sfeer en draagt bij aan de functie van de ruimte. Op basis van aangeleverde bouwtekeningen, interieurfoto’s en oriënterende gesprekken maakt Haco Lichtprojecten een lichtplan.

Wij houden in ons lichtadvies rekening met functie en indeling van de ruimten, de toegepaste kleuren van wanden, vloeren en meubelen. Als uitgangspunt nemen wij natuurlijk ook de gewenste sfeer die u wilt bereiken. Door middel van lichtberekeningen en 3D-impressies (met gebruik van AutoCAD Design Software) krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Op basis van het verlichtingsplan en het beschikbare budget maakt u als klant een aantal keuzes: op het gebied van toepassing, design, beleving, maatvoering, duurzaamheid, energieverbruik. Onze lichtspecialist begeleidt u in het maken van deze keuzes en vertelt u alles over de specifieke kenmerken van producten, zoals armaturen, led-verlichting of vormgeving.

Uw vraag op lichtgebied is voor ons een uitdaging. Klantgerichte en duurzame lichtingsoplossingen zijn het resultaat. Wij vertalen het beeld van architecten, adviseurs en ingenieurs naar concrete producten. Als lichtspecialist nemen wij de zorg over verlichting van u over.

Merkonafhankelijk

Haco Lichtprojecten levert alleen kwaliteitsmerken. Wij werken merkonafhankelijk, maar kiezen wel voor de gerenommeerde verlichtingsmerken. We zijn niet gebonden aan leveranciers, waardoor we altijd op zoek gaan naar het juiste product bij de beste leverancier. Wij houden hierbij rekening met servicevoorwaarden en garantietermijnen.

Een betrouwbare partner

Wij hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn in verlichting. Al in de voorbereiding pakken wij onze projecten vakkundig en grondig aan. Elk project wordt in detail opgenomen om onvoorziene zaken te voorkomen. Door de intensieve samenwerking met architecten, projectleiders en installateurs zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en grijpen in wanneer dat nodig is. Alles om bij u de zorgen weg te nemen. De projectbegeleiding van tekening tot oplevering heeft overal evenveel aandacht, dat leidt ertoe dat onze klanten altijd tevreden zijn. Wij profiteren veel mond-tot-mondreclame en de kwaliteit van onze gerealiseerde projecten.

Korte leveringstijd tegen aantrekkelijke prijzen

Extra kosten voor voorraadbeheer proberen wij zo laag mogelijk te houden, daarom kunt u altijd uitgaan van een korte leveringstijd en daarbij horen natuurlijk ook aantrekkelijke prijzen voor topproducten.

Wilt u een uniek lichtplan op maat?

Neem contact op